Workshop - Börja med Kombucha

Kungsbacka

Människan har fermenterat livsmedel sedan lång tid tillbaka, allt från bröd, yoghurt, fil, ost, öl, vin och grönsaker.

Kombucha är en fermenterad dryck med långa anor och nu har du chansen att lära dig mer om denna fantastiska dryck.

I det närbelägna bryggeriet i Fjärås tillverkas Hallands Kombucha. Christina som är grundare delar med sig av sina kunskaper.

Det blir en eftermiddag med mikroorganismer och filosofering kring fermenterade livsmedel.

Anmälan

Mejla till askhultsby@kungsbacka.se

Kursledare: Christina Törnvall

Pris: 775 kronor inklusive material

03aug 15:00 - 18:00

Kontaktinformation

Äskhultsvägen 70

Telefon: 0300-834605

Arrangör: Folkuniversitetet

E-post: askhultsby@kungsbacka.se
Hemsida: https://www.askhultsby.se/sv/

Hitta hit